Sprake van een spoedgeval? Wilt u een afspraak maken of verzetten? Of heeft u overige vragen?
Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!
(0172) 60 32 50

Goed doel

Met het ontvangen geld van oude kronen en bruggen voor het goede doel ten bedrage van  € 840,00 hebben wij ervoor gekozen dit keer  kinderverpleegkundige Regina te sponsoren die voor Mercy Ships van 5 januari tot en met 29 februari 2020 kansarme kinderen gaat begeleiden voor de operatie en ondersteunen en begeleiden na de operatie.

De Africa Mercy is het grootste varende ziekenhuisschip ter wereld. Elk jaar doet het schip een ander land aan de kust van Afrika aan om kansarme mensen hoop en genezing te brengen met gratis operaties en medische behandelingen.

Aandoeningen die bij kinderen veel voorkomen zijn o.a. gespleten lipjes en ook aangezichtstumoren en een in dat land veel voorkomende bacterie die het aangezicht aantast. Eenvoudige behandeling met antibiotica wordt gestart en hersteloperaties uitgevoerd. Bij volwassenen worden kaak- en aangezichtsoperaties uitgevoerd en correcties na brandwonden o.a. in het gezicht en halsgebied. Verder biedt Mercy Ships ook tandheelkundige zorg aan, met een mobiele tandartsenpraktijk.

Een gespleten lipje wordt aan boord gecorrigeerd voor 150 euro.

 

Comments are closed.

error: Content is protected !!