Nieuwe patiënt

Wilt u patiënt worden bij onze praktijk?
Dat kan, wij heten u van harte welkom!

Wij hebben namelijk op het moment ruimte voor nieuwe patiënten!

 

Bent u een rolstoelgebruiker?

Dat is geen enkel probleem! Onze praktijk is namelijk ook goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Bent u soms angstig voor de tandarts?

U bent bij ons dan in goede handen, want wij vinden het belangrijk u op uw gemak te stellen. Want wij weten door onze jarenlange ervaring dat het van belang is bij angstpatiënten om ruim de tijd te nemen.

Wilt u graag een nieuwe patiënt bij ons worden, geef u gerust aan dat u soms angstig bent voor de tandarts, want het doet er goed aan met ons over uw angst te praten. Hierdoor nemen wij ruim de tijd voor u en bespreken eerst wat er eventueel nodig is. Door bijvoorbeeld een verdoving en nieuwe technieken hoeft u geen pijn te voelen. Hierdoor zorgen wij ervoor dat een behandeling zo prettig mogelijk verloopt voor u.

Voor meer informatie over het inschrijven als nieuwe patiënt bij onze praktijk kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

     (0172) - 60 32 50

Of vul het inschrijfformulier in en dan nemen wij binnen vijf werkdagen contact met u op.

Inschrijfformulier

Wilt u angst bij kinderen voorkomen?

Wij adviseren om uw kinderen al vroeg mee te nemen naar onze praktijk, zelfs al voordat ze een behandeling nodig hebben. Angst voorkomen is namelijk belangrijk. Zo kunnen ze wennen aan de tandartsomgeving en maken ze op speelse wijze kennis met de beweegbare stoel, de instrumenten en ons team.

ws1

error: Content is protected !!